VELKOMMEN TILFORSIDE

|

FORESTILLINGER

|

BILLEDGALLERI

|

PRISER & VILKÅR

|

OM BAMSETEATERET


Vores forstillinger er historier fra den store bog "BAMSE HISTORIER". Bogen åbnes og afslører et lille univers, hvor forestillingen kan tage sin begyndelse.

"Kapitel 1": Mor, jeg keder mig! hvor vi møder Bamsemor og børnene Bamse, Bamseline og Babybamse. Bamse keder sig og driller sin søster, men naturligvis ender det hele med leg, sang og spilopper.

"Kapitel 2": Cirkus Sommerfugl, hvor vi både møder små modige bamser og mus, slangen Siska som kan danse, springbamsen Buster, bamsen Polle på ethjulet cykel og de to klovne, Hanne og bamsen Bambolino.

"Kapitel 3": Bamsernes juleaften, hvor Bamsemor og Bamsefar holder juleaften sammen med deres fire små børn. De pynter juletræ, synger og danser om træet og sluttet med at åbne julegaver.

"Kapitel 4": Ronjas fødselsdag. Bamsen Ronja holder sin fødselsdag sammen med lillesøster Babybamse, hendes legekammerat Nanna og Bamsemor. De synger, pakker gaver op og leger med det nye legetøj.

"Kapitel 5": Berthas have, hvor vi møder bamsen Bertha. Hun leger og synger sammen med Bamsemor og bamsen Flora i haven. Mariehønen Evigglad, Søren snegl og flere små dyr er med til at synge og lege.

"Kapitel 6": Hvor er Berthas juletræ, hvor vi møder bamsen Bertha og Bamsemor. Drillenissen har været der, og Bamsemor kan ikke finde juletræet, men finder en sæk med julegaver, som bliver åbnet når der er sunget julesange.

"Kapitel 7": Berthas sangbog. Bertha og Bamsemor skal synge sammen med børnene, men sangbogen er tom. Så må de i stedet for rydde op i Berthas legetøj, og lidt efter lidt dukker sangene op igen.

"Kapitel 8": Bertha i skoven. Bertha og Bamsemor tager i skoven for at lege gemme med Berthas venner. Men hvem er det der går og prutter i skoven... Berthas venner bliver fundet, og der dukker også nogle af skovens beboere op, bl.a Prutte Petra

"Kapitel 9": Berthas nye ven. Bamsemor læser historie for Bertha. Men Rosa som sidder i bogen, vil ud og lege med Bertha. De synger, bygger slot, kysser frøer og ender med en prins og fest på slottet.

Kontakt os for at høre hvilken forestilling, der er på programmet nu.

Forestillingerne varer hver 25-30 minutter.

Besøg også:
Pædagogisk
klovn
Duddi

©2016 BAMSETEATERET  •  TLF.: 26 28 34 11 (bedst inden kl. 11:30)  •  EMAIL: HANNE@BAMSETEATERET.DK